top of page

Cooking4Change

Tijdens Cooking4Change wordt het kook- en entertainaspect van Ome Ad Serveert gegoten in een professioneel 6-stappen-Adviesprogramma.

 

Samenwerken & Oplossen

 

Cooking4Change heeft als doel om een betekenisvol professioneel gesprek te voeren en feedback uit te wisselen in de kielzog van het koken.  Op basis van een uniek 6 stappen-programma wordt een bepaald probleem/vraagstuk ontleed en komt het team tot de gewenste oplossing.

De kracht van Cooking4Change is dat tijdens het koken een deelvraag wordt behandeld en gewerkt wordt aan een zichtbaar eindresultaat. Bovendien wordt het sociale aspect van het koken geintegreerd in het traject en komen belangrijke aspecten als samenwerken en communicatie aan bod.

 

Uniek programma

 

Voor elk vraagstuk boeken wij een professional uit het veld die het traject inhoudelijk begeleidt. In samenwerking met een aantal professionals op het gebied van in- en externe communicatie, strategiebepaling, veranderingsmanagement en teamontwikkeling zijn unieke programma's samengesteld om een vraagstuk op te lossen.

 

Contact

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van Cooking4Change voor uw organisatie, neemt u dan contact op met Ome Ad Serveert.

 

 

 

 

Bericht ontvangen!

bottom of page