top of page

Ome Ad-viseert

Van lekker eten, interactief foodtheater, plaatjes draaien tot het hosten van events, programmeren en produceren van festivals en creatieve concepten uitdenken voor merkactivatie...

Ome Adviseert gewoon Ome Ad Serveert. 

KookParade -- 
KIP Festival //  Het Hoofdgerecht // De FoodParade

 

Het begon allemaal met de KookParade. Op verzoek kan Ome Ad Serveert  een complete interactieve avond verzorgen met eten, theater, spellen en feest. 

 

De KookParade is een avond waar samen met de bezoeker ter plekke al het lekkers wordt bereid aan een van de kookeilanden. Alle keukenbenodigdheden en apparatuur in wordt door Team Ome Ad geregeld evenals het overige programma. Deml aam Karoake-met-Helium, een Happyhardcore-Stoelendans, Groente-Bingo, maar zeker ook dichters, singer-songwriters bandjes en dj's staan op het menu.  Alles wat past bij de sfeer van de avond zal plaatsvinden. 

 

Het Kip Festival, Het Hoofdgerecht & De FoodParade

Met het groeien van de KookParade nam ook de kennis en kunde toe van het programmeren en produceren van middelgrote festivals. Het Kip Festival, Hoofdgerecht en De FoodParade zijn festivals die geprogrammeerd en geproduceeerd worden door Ome Ad Serveert. De basis is wederom eten, dit keer van foodtrucks, maar al het leuks eromheen zorgen voor die unieke ervaring.

 

Interactief (Food)theater // Merkactivatie

 

Voor organisaties als Gemeente Amsterdam, UrbanGreeners, JOGG, Open Air, VRIJfestival, Meubelstukken, Pleinvrees, Solar Festival, Foodcabinet, Paradiso en nog vele andere heeft Ome Ad Serveert interactieve theater-concepten bedacht en uitgevoerd.

 

De kracht van Ome Ad Serveert zit in de mogelijkheid tot deelname aan een act en daardoor betrokkenheid bij het festival/event. Op een leuke manier wordt een bepaalde boodschap overgebracht en nog belangrijker een glimlach op het gezicht getoverd. Enkele concepten die uitgevoerd zijn:

  • Het Moleculair Lab (VRIJfestival) - een tent omgebouwd tot een rokerig en mysterieus moleculair lab waar een aantal gerechtjes gemaakt kon worden m.b.v. pipetjes, droog ijs, erlenmeyer en 'chemische poeders'.

  • MagnetronMemory-Quiz (Amsterdam Open Air) - Een muur van magnetrons waar bezoekers binnen 30 seconden zoveel mogelijk dubbele items uit de magnetron moeten trekken.

  • Ananas-Race (JOGG) - In het kader van Jongeren Op Gezond Gewicht hadden wij een race en quiz omtrent de Ananas ontwikkeld incl. decor en parcours.

 

Afhankelijk van het doel gaan wij aan de slag en bedenken unieke interactieve on- en offline concepten.

Hitjes Knallers // DJ & MC

 

Als het niet om eten of theater gaat wordt Ome Ad Serveert regelmatig geboekt als MC en/of DJ. Tijdens clubavonden van Watalshetleven? kleuren wij de avond op, maar Edelwise, Radio Roze Panter, Essen, Club Mokum, Klerenbende, Studio/K en vele besloten feestjes.. wij houden ervan.

 

Het zijn vaak de lekkerste hitjes van nu tot klappers uit de zeroes and nineties en als het leuk is pakken we knallers uit de jaren 80 en ouder. 

Een beetje een idee krijg je door je dag op te leuken via Soundcloud van Ome Adje en/of Harry Foolish (neef Dirk) 

 

bottom of page